Čokoládové krémy

2 položek celkem
maisson krem fondente 200g cokobanka cz 768 odvyrobce
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G200
maisson krem fondente 380g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G380

Čokoládový, oříškový a pralinkový krém...

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.