Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 3
Dětská Aluna je zdravější alternativou mlsání. Je to rukodělná bio bean-to-bar čokoláda...
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...
Ochutnejte vysokoprocentní mléčnou čokoládu s bourbonem. Kakaové nibsy byly naloženy ve...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v karibském státu Svatý Vincenc a...
Sierra Nevada je majestátní pohoří v severní části Kolumbie, které lemuje krásné pláže...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
Getmese je tradiční švédský pokrm. Vyrábí se ze syrovátky z kozího mléka, která se vaří...
Hladká, bohatá 50% mléčná čokoláda s tóny oříšků a karamelu, zakončená jemnou krémovou...
Tato 50% mléčná čokoláda z kakaových bobů z Madagaskaru je ochucená sušenými norskými...
45% mléčná čokoláda z kakaových bobů z Haiti je ochucená kozím Brunostem ("brunost" =...