Přichází vedra. Pohoda. Teploty hlídáme a nejlepší čas odeslání s Vámi dohodneme.

Dárkový degustační měšec Čokonaut 1/3 kg

Kód: CBDM-S
499 Kč 433,91 Kč bez DPH 151,21 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Vyplujte s námi do sladkých vod kvalitní čokolády v elegantním dárkovém balíčku plném dobrot. Ideální pro nadšené objevitele nových chutí.  Ideální jako dárek i pro mlsání ve dvou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dárkový degustační měšec Čokonaut 330 g

Ideální pro nadšené objevitele nových chutí. Vyplujte s námi do sladkých vod kvalitní čokolády v elegantním dárkovém balíčku plném dobrot. Ideální jako dárek i pro mlsání ve dvou.

Existují jen 2 typy lidí. Jedni milují čokoládu v jakékoli podobě, ti druzí teprve ochutnávají a zamilovávají se do nových a nových chutí. Pokud jste ti druzí, je pro vás objevitelský balíček Čokonaut jako stvořený. A jestli si myslíte, že už všechno znáte, tak vám dokážeme, že ještě máte před sebou spoustu sladkých pokušení. Objevujte ve dvou a nechte se očarovat znovu a znovu.

Obsahuje:

 

Co zažijete?

  • Tyčinky Rychlá vzpruha i Něžná chvilka osvěží kombinací sušeného ovoce, mandlí, lískových oříšků a vysokoprocentní mléčné nebo bílé čokolády.
  • Poznáte tajemství skutečných francouzských pralinek: Pralinková srdce vás vezmou na opojnou cestu po zemi čokolásce zaslíbené. Pralinkové špunty ochucené Calvadosem vás pořádně rozparádí. Zlaté perly rozzáří chutě každého objevitele. Prolomte křupavou skořápku a nechte se unést pralinkovým potěšením.
  • Rozjedete se na cestu kolem světa s plantážními miničokoládami Michel Cluizel, které vás vezmou na vybraných nejslavnější plantáž nejrůznějších kontinentů. 
  • Delikátní mléčné miničokoládky z plantáže La Laguna Michel Cluizel vás překvapí hedvábně jemnou chutí, kterou doplní tóny cappuccina, karamelu a oříšků.
  • S mléčnou miničokoládkou Pralus Mélissa máte zažehnané všechny těžké chvíle. Ale pozor, její chuť je prudce návyková.
  • Ochutnat miničokoládky Le 100 % Pralus ze vzácné odrůdy kakaových bobů Criollo je pro čokonauty stejná povinnost, jako pro turisty fotka u Eiffelovy věže.
  • Už jste slyšeli o kávě do kapsy? Minikávoládky od Francois Praluse vás přesvědčí, že hrníček netřeba, stačí si kousnout.
  • Mlsná Francie na závěr! Kkakaové lanýže – Truffles ve vybraných chuťových variacích vás doprovodí do nekončící čokoládové extáze.
  • A to vše v elegantním sametovém měšci.

Tato s láskou vybraná hromada čokoládového potěšení je ideálním dárkem. 

 

Získané ocenění z mezinárodních soutěží: 

  • Michel Cluizel La Laguna: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2019 European Final, kategorie „Plain/Origin milk chocolate bars“
  • Michel Cluizel Opojná rozkoš: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2020 European, Middle East and African Bean-to-bar Competition, kategorie „Milk chocolate bars with inclusions or pieces“
  • Michel Cluizel Mokaya: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2019, kategorie „Bean to Bar Seasoned“ + stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2018, kategorie „Dark plain origin bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“
  • Michel Cluizel El Jardin: 1 hvězda, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018
  • Michel Cluizel Vila Gracinda: zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80%“
  • Michel Cluizel Los Ancones: stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Dark plain origin bars“ + zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“ + Organic Food Awards, Londýn, 2010
  • Michel Cluizel Mangaro Noir: 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008 + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2006, kategorie „Best bean to bar“ + první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2003
  • Francois Pralus Madagaskar 100%: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2016 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“ 
  • Francois Pralus Mélissa: zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars – organic“ + bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Milk Chocolate Bean-To-Bar“ + 3 hvězdy, World Chocolate Awards 2014, kategorie „Milk Chocolate or Milk Chocolate with Vanilla“ + zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“

 

Balení, hmotnost a rozměry:  330 g (bez hmotnosti sáčku), Dárkový sáček 22 × 30 cm naplněný dobrotami. (Dodáváme zabalený v bublinkové folii.)

Složení a nutriční hodnoty: Najdete v popisech jednotlivých produktů.

 

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Rodinná čokoládovna Mathez vyrábí delikátní francouzské lanýže už od roku 1934. Lanýže připravuje z prvotřídního kakaa a kvalitního neztuženého rostlinného tuku. Nachází se západě Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/mathez

 

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

World Chocolate Awards je mezinárodní soutěž, která hodnotí výhradně mléčné a bílé čokolády. Koná se každé 4 roky a vydává luxusního tištěného průvodce, v němž zveřejňuje výsledky klání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.33 kg
? Obsah kakaové hmoty: 45, 47, 65, 66, 69, 70, 75, 100
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Brazílie, Dominikánská republika, Ekvádor, Guatemala, Haiti, Kuba, Mexiko, Peru, === AFRIKA ===, Madagaskar, Ostrov Svatého Tomáše
Odrůda kakaových bobů: Criollo, Trinitario, Forastero, Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 330
Druh čokolády: hořké
Značka: Čokobanka
Výrobce: Čokobanka
Obsah kakaové hmoty: 75
ziskovost: A*
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 1.2.2022
super počin. Konečně!

Výroba a výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení