Čokoláda Ajala tmavá 60% Víno

Kód: AJTC23
Akce Expirace
Značka: Ajala
135 Kč –29 % 95 Kč 84,82 Kč bez DPH 211,11 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Hořká čokoláda z kvalitních bobů, macerovaných ve víně. Ucítíte v ní lehký nádech vína, svěží tóny letního ovoce a vůni po višních se smetanovým pohlazením. Umožní vám naplno prožít vaši velikonoční gurmánskou bohoslužbu za radost a lásku. „Obsahuje 60 % kakaa a 100 % lásky.“ Slazeno sušenou třtinovou šťávou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Čokoláda Ajala tmavá 63% Víno

Hořká čokoláda z kakaových bobů, macerovaných ve víně. Ucítíte v ní lehký nádech alkoholu, svěží tóny letního ovoce, které se mísí s chutí smetany. Společně s vůní po višních vás příjemně osvěží. Umožní vám prožít vaši velikonoční gurmánskou bohoslužbu za radost a lásku. Kakaové boby jsou nejvyšší kvality, pocházejí z Haiti. V Česku se dlouho macerovaly v naturálním víně původní odrůdy Hron. Čokoláda je slazena sušenou třtinovou šťávou. „Obsahuje 60 % kakaa a 100 % lásky.“

Čokoláda je inspirovaná poslední večeří, vhodná pro velikonoční svátky.  

Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 12. 4. 2024


INFO: zboží s překročenou minimální doporučenou trvanlivostí není zkažené. Čokolády skladujeme v klimatizovaném skladu při teplotě 18±1°C. Ty s překročenou minimální trvanlivostí průběžně „ekologicky likvidujeme“ (rozumějte baštíme při práci) a v 99 % případů na nich nepozorujeme ještě dlouho poté rozdílu oproti čokoládám čerstvým.

 

Kakaové boby v české čokoládovně Ajala pečlivě přebírají, nechávají pomlít žulovými kameny a jemně upražit. Díky temperování (zahřátí na teplotu 4043°C a následné zchlazení na 29–31°C) získává čokoláda hedvábný lesk a zřetelné křupnutí při lomu. 

Složení: kakaové boby, sušená třtinová šťáva, kakaové máslo, víno Hron 2018 (vinařství VÍNO NATURAL Domin & Kušický). Obsah kakaové hmoty 60 %.  Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny z Česka. Misí Ajala Chocolate je ukázat, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek – pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinového cukru nebo šťávy.

Hmotnost a velikost: 45 g, 12,5 × 6,8 × 0,7 cm

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2309,6
Energie v kcal 552
Tuky v g 36,4
    z toho nasycené v g 22,68
Sacharidy v g 47,39
   z toho cukry v g 30,99
Bílkoviny v g 7,88
Sůl v g 0,081

Doplňkové parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Hmotnost: 0.045 kg
? Obsah kakaové hmoty: 60
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, víno, — OSTATNÍ:
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Ani stopa sóji, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 45
Značka: Ajala
Výrobce: Ajala
Obsah kakaové hmoty: 60
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká manufaktura Ajala Chocolate

Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin. 

Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.

Výrobce: Ajala Chocolate, Masná 34, 602 00, Brno, IČ: 02589796
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775