Standout Chocolate
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.
Výpis produktů
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Krémová veganská čokoláda s bohatou kokosovou chutí a ovocnými tóny. Kokosové mléko v...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Limitovaná edice čokolády z kakaových bobů pěstovaných společností KSS Cooperative v...
