Dárkový degustační měšec Čokogurmán 1/2 kg
Kód: CBDM-MDetailní popis produktu
Tento produkt již neprodáváme. Mrkněte na jiné skvělé čokolády.
Dárkový degustační měšec Čokogurmán 539 g
Vaše láska k čokoládě už zažila spoustu zkoušek. Někdy hedvábně jemné, jindy pekelně hořké. Vy ale víte, že když je to opravdové, nikdy se to neomrzí. Tak běžte na jistotu a potěšte gurmánským dárkem i někoho dalšího. Přejeme krásné zážitky s tímto půlkilovým balíčkem radosti. Balíček je vhodný jako dárek i pro degustaci a chvilky mlsání ve dvou.
Obsahuje:
- 100g mléčná čokoláda s kousky slaného karamelu Michel Cluizel
- 70g plantážní mléčná čokoláda La Laguna Michel Cluizel
- 30 g pralinková tyčinka Troufalá pauza Michel Cluizel z tmavé čokolády, lískooříškového krému, sypaná kousky lískových oříšků a kandovaného pomeranče
- 30g pralinková tyčinka Něžná chvilka Michel Cluizel z mléčné čokolády, náplní praliné a sypanou kousky lískových oříšků
- 2 pralinková srdíčka Michel Cluizel
- 7 plantážních tmavých miničokoládek Michel Cluizel - výběr 5 druhů
- 2 miničokoládky Le 100 % Criollo Francois Pralus
- 2 mléčné miničokoládky Mélissa Criollo Francois Pralus
- Tmavá a mléčná minikávoládka Francois Pralus
- 2 pralinkové špunty
- 2 zlaté pralinkové maxiperly
- 20 kakaových lanýžů – Truffles ve vybraných 6 chuťových variacích
- To vše v elegantním sametovém červeném měšci.
Co zažijete?
- Dobře víme, že vaše čokozkušenosti nejsou žádná tabula rasa! Máme pro vás hned 2 lahodné tabulky mléčné čokolády Michel Cluizel. Hedvábně jemnou symfonii z guatemalské plantáže La Laguna s odstíny cappuccina, oříšků a máslovo-kakaovou dochutí a čokoládu s kousky slaného karamelu připraveného, jak jinak než poctivě na másle.
- Tyčinky Rychlá vzpruha i Něžná chvilka osvěží kombinací sušeného ovoce, mandlí, lískových oříšků a vysokoprocentní mléčné nebo bílé čokolády.
- Poznáte tajemství skutečných francouzských pralinek: Pralinková srdce vás vezmou na opojnou cestu po zemi čokolásce zaslíbené. Pralinkové špunty ochucené Calvadosem vás pořádně rozparádí. Zlaté perly rozzáří chutě každého objevitele. Prolomte křupavou skořápku a nechte se unést pralinkovým potěšením.
- Rozjedete se na cestu kolem světa s plantážními miničokoládami Michel Cluizel, které vás vezmou na vybraných nejslavnější plantáž nejrůznějších kontinentů.
- S mléčnou miničokoládkou Pralus Mélissa máte zažehnané všechny těžké chvíle. Ale pozor, její chuť je prudce návyková.
- Ochutnat miničokoládky Le 100 % Pralus ze vzácné odrůdy kakaových bobů Criollo je pro čokonauty stejná povinnost, jako pro turisty fotka u Eiffelovy věže.
- Už jste slyšeli o kávě do kapsy? Minikávoládky od Francois Praluse vás přesvědčí, že hrníček netřeba, stačí si kousnout.
- Mlsná Francie na závěr! Kkakaové lanýže – Truffles ve vybraných chuťových variacích vás doprovodí do nekončící čokoládové extáze.
To vše vybráno a zabaleno do elegantního sametového měšce s láskou a pevnou vůlí vám nic neujíst. Skvělý dárek pro všechny, kteří si chtějí gurmánské zážitky užít i rozdávat.
Získané ocenění z mezinárodních soutěží:
- Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale: zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“ + bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014
- Michel Cluizel La Laguna: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2019 European Final, kategorie „Plain/Origin milk chocolate bars“
- Michel Cluizel Opojná rozkoš: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2020 European, Middle East and African Bean-to-bar Competition, kategorie „Milk chocolate bars with inclusions or pieces“
- Michel Cluizel Mokaya: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2019, kategorie „Bean to Bar Seasoned“ + stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2018, kategorie „Dark plain origin bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“
- Michel Cluizel El Jardin: 1 hvězda, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018
- Michel Cluizel Vila Gracinda: zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80%“
- Michel Cluizel Los Ancones: stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Dark plain origin bars“ + zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“ + Organic Food Awards, Londýn, 2010
- Michel Cluizel Mangaro Noir: 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008 + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2006, kategorie „Best bean to bar“ + první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2003
- Francois Pralus Madagaskar 100%: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2016 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“
- Francois Pralus Mélissa: zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars – organic“ + bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Milk Chocolate Bean-To-Bar“ + 3 hvězdy, World Chocolate Awards 2014, kategorie „Milk Chocolate or Milk Chocolate with Vanilla“ + zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“
Balení, hmotnost a rozměry: 539 g (bez hmotnosti sáčku), Dárkový sáček 22 × 30 cm naplněný dobrotami. (Dodáváme zabalený v bublinkové folii.)
Složení a nutriční hodnoty: Najdete v popisech jednotlivých produktů.
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel
Rodinná čokoládovna Mathez vyrábí delikátní francouzské lanýže už od roku 1934. Lanýže připravuje z prvotřídního kakaa a kvalitního neztuženého rostlinného tuku. Nachází se západě Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/mathez
Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
World Chocolate Awards je mezinárodní soutěž, která hodnotí výhradně mléčné a bílé čokolády. Koná se každé 4 roky a vydává luxusního tištěného průvodce, v němž zveřejňuje výsledky klání.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.539 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 45, 47, 65, 66, 69, 70, 75, 100 |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa sóji, Vhodné pro vegetariány |
? Původ kakaových bobů: | Blend (směs), === AMERIKA ===, Brazílie, Dominikánská republika, Ekvádor, Guatemala, Haiti, Kuba, Mexiko, Peru, === AFRIKA ===, Madagaskar, Ostrov Svatého Tomáše, Indonésie |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo, Trinitario, Forastero, Blend (směs) |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Hmotnost: | 539 |
Značka: | Čokobanka |
Výrobce: | Čokobanka |
ziskovost: | A* |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výroba a výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775