Dárkový degustační měšec Čokogurmán 1/2 kg

Kód: CBDM-M
Oceněná
Značka: ČokoBanka
799 Kč 694,78 Kč bez DPH 148,24 Kč / 100 g
Kompletně snězeno

Půlkilový balíček radosti - v sametovém měšci čeká překvapení v podobě 2 tabulek čokolád, bezpočtu pralinek, miničokolád,minikávolád a lanýžů (truffles).  Balíček je vhodný jako dárek i pro degustaci a chvilky mlsání ve dvou. Tento produkt již neprodáváme. Mrkněte na jiné skvělé čokolády.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento produkt již neprodáváme. Mrkněte na jiné skvělé čokolády.

Dárkový degustační měšec Čokogurmán 539 g

Vaše láska k čokoládě už zažila spoustu zkoušek. Někdy hedvábně jemné, jindy pekelně hořké. Vy ale víte, že když je to opravdové, nikdy se to neomrzí. Tak běžte na jistotu a potěšte gurmánským dárkem i někoho dalšího. Přejeme krásné zážitky s tímto půlkilovým balíčkem radosti. Balíček je vhodný jako dárek i pro degustaci a chvilky mlsání ve dvou.

Obsahuje:

Co zažijete?

  • Dobře víme, že vaše čokozkušenosti nejsou žádná tabula rasa! Máme pro vás hned 2 lahodné tabulky mléčné čokolády Michel Cluizel. Hedvábně jemnou symfonii z guatemalské plantáže La Laguna s odstíny cappuccina, oříšků a máslovo-kakaovou dochutí a čokoládu s kousky slaného karamelu připraveného, jak jinak než poctivě na másle.
  • Tyčinky Rychlá vzpruha i Něžná chvilka osvěží kombinací sušeného ovoce, mandlí, lískových oříšků a vysokoprocentní mléčné nebo bílé čokolády.
  • Poznáte tajemství skutečných francouzských pralinek: Pralinková srdce vás vezmou na opojnou cestu po zemi čokolásce zaslíbené. Pralinkové špunty ochucené Calvadosem vás pořádně rozparádí. Zlaté perly rozzáří chutě každého objevitele. Prolomte křupavou skořápku a nechte se unést pralinkovým potěšením.
  • Rozjedete se na cestu kolem světa s plantážními miničokoládami Michel Cluizel, které vás vezmou na vybraných nejslavnější plantáž nejrůznějších kontinentů. 
  • S mléčnou miničokoládkou Pralus Mélissa máte zažehnané všechny těžké chvíle. Ale pozor, její chuť je prudce návyková.
  • Ochutnat miničokoládky Le 100 % Pralus ze vzácné odrůdy kakaových bobů Criollo je pro čokonauty stejná povinnost, jako pro turisty fotka u Eiffelovy věže.
  • Už jste slyšeli o kávě do kapsy? Minikávoládky od Francois Praluse vás přesvědčí, že hrníček netřeba, stačí si kousnout.
  • Mlsná Francie na závěr! Kkakaové lanýže – Truffles ve vybraných chuťových variacích vás doprovodí do nekončící čokoládové extáze.

To vše vybráno a zabaleno do elegantního sametového měšce s láskou a pevnou vůlí vám nic neujíst. Skvělý dárek pro všechny, kteří si chtějí gurmánské zážitky užít i rozdávat.

 

Získané ocenění z mezinárodních soutěží: 

  • Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale: zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“ + bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014
  • Michel Cluizel La Laguna: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2019 European Final, kategorie „Plain/Origin milk chocolate bars“
  • Michel Cluizel Opojná rozkoš: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2020 European, Middle East and African Bean-to-bar Competition, kategorie „Milk chocolate bars with inclusions or pieces“
  • Michel Cluizel Mokaya: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2019, kategorie „Bean to Bar Seasoned“ + stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2018, kategorie „Dark plain origin bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“
  • Michel Cluizel El Jardin: 1 hvězda, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018
  • Michel Cluizel Vila Gracinda: zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80%“
  • Michel Cluizel Los Ancones: stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Dark plain origin bars“ + zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“ + Organic Food Awards, Londýn, 2010
  • Michel Cluizel Mangaro Noir: 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008 + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2006, kategorie „Best bean to bar“ + první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2003
  • Francois Pralus Madagaskar 100%: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2016 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“ 
  • Francois Pralus Mélissa: zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars – organic“ + bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Milk Chocolate Bean-To-Bar“ + 3 hvězdy, World Chocolate Awards 2014, kategorie „Milk Chocolate or Milk Chocolate with Vanilla“ + zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“

 

Balení, hmotnost a rozměry:  539 g (bez hmotnosti sáčku), Dárkový sáček 22 × 30 cm naplněný dobrotami. (Dodáváme zabalený v bublinkové folii.)

Složení a nutriční hodnoty: Najdete v popisech jednotlivých produktů.

 

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Rodinná čokoládovna Mathez vyrábí delikátní francouzské lanýže už od roku 1934. Lanýže připravuje z prvotřídního kakaa a kvalitního neztuženého rostlinného tuku. Nachází se západě Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/mathez

 

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

World Chocolate Awards je mezinárodní soutěž, která hodnotí výhradně mléčné a bílé čokolády. Koná se každé 4 roky a vydává luxusního tištěného průvodce, v němž zveřejňuje výsledky klání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Hmotnost: 0.539 kg
? Obsah kakaové hmoty: 45, 47, 65, 66, 69, 70, 75, 100
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Ani stopa sóji, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: Blend (směs), === AMERIKA ===, Brazílie, Dominikánská republika, Ekvádor, Guatemala, Haiti, Kuba, Mexiko, Peru, === AFRIKA ===, Madagaskar, Ostrov Svatého Tomáše, Indonésie
Odrůda kakaových bobů: Criollo, Trinitario, Forastero, Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 539
Značka: Čokobanka
Výrobce: Čokobanka
ziskovost: A*
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
R Avatar autora | 4.3.2022
Vše je neuvěřitelně dobré. Je vidět, že je to poctivá čokláda.

Výroba a výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775

Zobrazit celý popis