Čokoládová mince Bonnat Ceylan 75%

Kód: BNMC05-MINI
25,90 Kč 22,52 Kč bez DPH
Skladem (22 ks)

Tato 75% tmavá čokoládová mince Bonnat Ceylan je připravená z kakaových bobů z ostrova Srí Lanka. Je ideální pro degustaci nebo jako dárek a navíc se vejde všude :-). Velmi příjemná čokoláda s jemnou konzistencí a se zajímavým tónem exotického dřeva. Má dlouhý chuťový závěr.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoládová mince Bonnat Ceylan (Srí Lanka) 75% 10g

Tato 75% tmavá čokoládová mince Bonnat Ceylan je připravená z kakaových bobů z ostrova Srí Lanka. Je ideální pro degustaci nebo jako dárek a navíc se vejde všude :-). Velmi příjemná čokoláda s jemnou konzistencí a se zajímavým tónem exotického dřeva. Má dlouhý chuťový závěr.

Čokoláda je z řady les Grands Crus du Cacao Historiques, neboli čokolády s výjimečným původem, pro něž kakaové boby vyrostly na vybraných plantážích s dlouhou tradicí v pěstování kakaa. 

Složení: kakao 75%, kakaové máslo, cukr.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného. 

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 10 g

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2501
Energie v kcal 598
Tuky v g 46
    z toho nasycené tuky v g 29,65
Sacharidy v g 42,6
    z toho cukry v g 25,9
Bílkoviny v g 8,8
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.01 kg
? Obsah kakaové hmoty: 75
Příchuť čokolády: - BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bez mléka, Bez ořechů, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: - ASIE, Srí Lanka
Odrůda kakaových bobů: Forastero
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 10
Značka: Bonnat
Výrobce: Bonnat
Obsah kakaové hmoty: 75

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Bonnat, od roku 1884

Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.

Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.

Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.  

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.