Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 8

173 položek celkem
michel cluizel sardinky mlecne 2kg cokobanka cz 1024
Výhodné balení
2 260 Kč bez DPH
2 599 Kč

Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Mléčné čokoládové sardinky působí velmi realisticky. Jsou vyrobeny z kvalitní 39% mléčné čokolády, zabalené v stříbrném...

MCN-19360
francois pralus obri cokolada 75 rozbalena cokobanka cz 839
Výhodné balení
2 896,52 Kč bez DPH
3 331 Kč

Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek...

FPKU24KG3
bonnat mlecna block 1kg cokobanka cz 768
Výhodné balení
1 173,04 Kč bez DPH
1 349 Kč

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii, nyní v podobě 1kg tabulky, která se hodí nejen...

BNKU913
bonnat mlecna block 1kg cokobanka cz 768
Výhodné balení Oceněná
Obří mléčná čokoláda Bonnat Java 65% 1 kg
Naskladnění: cca polovina února
1 173,04 Kč bez DPH
1 349 Kč

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného...

BNKU911
michel cluizel horka cokolada kayambe noir doypack cokobanka cz 1024
607,83 Kč bez DPH
699 Kč

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

MC-12865

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Zobrazit více ...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné