Přichází vedra. Pohoda. Teploty hlídáme a nejlepší čas odeslání s Vámi dohodneme.

Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 8

172 položek celkem
MCMC 69155 1000
Plantážní Oceněná
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

67% plantážní miničokoládka z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ostrov Svatého Tomáše leží na...

MCMC-69155-MINI
francois pralus 1kg minicokolada madagascar100 cokobanka cz 1024
Novinka Výhodné balení Oceněná
1 477,39 Kč bez DPH
1 699 Kč

100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné, aromatické odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Oceněné mezinárodními soutěžemi. Ve výhodném 1 kg balení.

FPMC09KG1
francois pralus obri cokolada 75 rozbalena cokobanka cz 839
Výhodné balení
2 896,52 Kč bez DPH
3 331 Kč

Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek...

FPKU24KG3
michel cluizel horka coko Ancones 67 100g cokobanka cz
Plantážní Oceněná Bio
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

67% tmavá plantážní čokoláda od Michela Cluizela ve formě peciček. Vyhledávaná je pro svou jemnost a svěží ovocné tóny,  které k vám dopluly z Karibiku -...

MC-20496-G100

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Zobrazit více ...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení