Bio čokoláda, Page 3
Product sorting
List of products
Čokoládová mince Bonnat Chuao je z 75% tmavé čokolády, svou velikostí je ideální pro...
66% bean-to-bar tmavá čokoláda je slazená kokosovým cukrem. Okouzlí vás jemnou...
Mléčná bean-to-bar tabulka je nejvýše ceněnou českou čokoládou na mezinárodních...
Do stínu kokosových palem vás zanese kolibřík s touto 44% bean-to-bar veganskou...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
Kalifornské mandle nasucho pražené, obalené v hořké čokoládě a poprášené kakaovým...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Výjimečná pro svůj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svého vzniku v roce...
Chuťově pestrá čokoláda s výranou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce...
Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....
Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil...
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
