Tmavá čokoláda Fruition Dominican Öko Caribe 68% Mini 30 g

Code: FRU-1085
€6,16 €5,50 excl. VAT €20,53 / 100 g
Skladem (23 pcs)

Tmavá 68% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Dominikánské republice, kterou si jistě hned oblíbíte. Velmi intenzivní bohatou kakaovou chuť doprovází sladké tóny ostružin a vanilky.

 

Detailed information

Product detailed description

Tmavá čokoláda Fruition Dominican Öko Caribe 68% Mini 30 g

Tmavá 68% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Dominikánské republice, kterou si jistě hned oblíbíte. Velmi intenzivní bohatou kakaovou chuť doprovází sladké tóny ostružin a vanilky.

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilka. Může obsahovat stopy ořechů.

Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – získaly již mnohá mezinárodní ocenění. 

Hmotnost: 30 g

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2098
Energie v kcal 500
Tuky v g 35
    z toho nasycené v g 20
Sacharidy v g 40
   z toho cukry v g 30
Bílkoviny v g 5
Sůl v g 0

 

 

Additional parameters

Category: Chocolate - the best of planet Earth
Weight: 0.03 kg
? Obsah kakaové hmoty: 68
Chocolate Flavour: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Dominikánská republika
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: tmavá
Hmotnost: 30
Značka: Fruition Chocolate
Výrobce: Fruition Chocolate
Obsah kakaové hmoty: 68

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie, které nakupují přímo od farmářů za 2–3krát vyšší cenu, než je průměrná cena kakaa, aby zajistili nejvyšší kvalitu. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – tak získaly již mnohá mezinárodní ocenění.