Chocolate - the best of planet Earth, Page 3

Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano...

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...

70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z...

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....

Pro radost všem, kteří chtějí podpořit svou ženskou esenci je vyrobena tato 55% mléčná...

V regionu Cuzco v Peru se pěstuje kakao "Chuncho", které roste v údolí Quillabamba pod...

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...