Mléčná čokoláda XC Alchemy FRAGA s kořením a solí 50%
Code: XC-CHS05Product detailed description
Mléčná čokoláda XC Alchemy FRAGA s kořením a solí 50% 50 g
50% mléčná čokoláda s kořením a solí. I hudba inspiruje chuť, mléčná čokoláda jako pocta písni Strawberry Fields Forever. V chuti hrají tóny lesních jahod, červeného kampotského pepře, šampaňského, poupat růží a hřebíčku.
Složení: : kakaové boby a kakaové máslo (kakaový podíl min. 50 %), sušené mléko, třtinový cukr, koření a byliny, himálajská diamantová sůl, přírodní Vanilka, emulgátor: sojový lecitin
Hmotnost: 50 g
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
|---|---|
| Energie v kJ | 2423 |
| Energie v kcal | 579 |
| Tuky v g | 35 |
| z toho nasycené tuky v g | 12 |
| Sacharidy v g | 38 |
| z toho cukry v g | 29 |
| Bílkoviny v g | 7 |
| Sůl v g | 0,3 |
Additional parameters
| Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
|---|---|
| Weight: | 0.05 kg |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 50 |
| Druhy čokolády: | mléčná |
| Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
| Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
| Značka: | XC Alchemy |
| Dodavatel: | XC Alchemy |
| Druh čokolády: | mléčná |
| Hmotnost: | 50 |
| Obsah kakaové hmoty: | 50 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
