Bílá čokoláda Quantu Argousier s rakytníkem 38%
Code: QAN-1130Product detailed description
Bílá čokoláda Quantu Argousier s rakytníkem 38% 50 g
Tato 38% bílá čokoláda s rakytníkem Vás zaujme již na první pohled svou barvou – je totiž zářivě oranžová. Jistě Vás potěší i při ochutnání – kyselkavé tóny rakytníku doprovází chuť tropického ovoce, to vše zabalené v jemné bílé čokoládě.
Složení: kakaové máslo, třtinový cukr, sušený rakytník, sušené plnotučné mléko. Může obsahovat stopy ořechů.
Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.
Hmotnost: 50 g
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
| Energie v kJ | 2460 |
| Energie v kcal | 588 |
| Tuky v g | 40 |
| z toho nasycené v g | 24 |
| Sacharidy v g | 48 |
| z toho cukry v g | 40 |
| Vláknina v g | 8 |
| Bílkoviny v g | 4,8 |
| Sůl v g | 0,0124 |
Additional parameters
| Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
|---|---|
| Weight: | 0.05 kg |
| EAN: | 628011743206 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 38 |
| Druhy čokolády: | bílá |
| Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OVOCE:, rakytník |
| Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | bílá |
| Hmotnost: | 50 |
| Značka: | Quantu |
| Výrobce: | Quantu |
| Obsah kakaové hmoty: | 38 |
| S příchutí: | ano |
Be the first who will post an article to this item!
Discussion
Be the first who will post an article to this item!
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.
