Kakao Francois Pralus 100% Plantation 250 g

Code: FPKP01G250VP
€14,86 €13,27 excl. VAT €5,94 / 100 g
Skladem (7 pcs)

100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Peru v bio kvalitě.

Detailed information

Product detailed description

Kakao Francois Pralus 100% Plantation 250 g

100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Peru v bio kvalitě. 

Složení: 100% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (11 %)

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 250 g

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 1548
Energie v kcal 370
Tuky v g 21
    z toho nasycené tuky v g 12,6
Sacharidy v g 8,9
    z toho cukry v g 0,4
Bílkoviny v g 19,4
Sůl v g 0,04

Additional parameters

Category: Hot Chocolate and Cocoa
Weight: 0.25 kg
? Obsah kakaové hmoty: 100
Chocolate Flavour: BEZ PŘÍCHUTĚ
Zdravotní a dietní info: Bio, Bez cukru/ Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa ořechů, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Typ čokolády: hořké
Druh: kakao
Hmotnost: 250
Výrobce: Michel Cluizel
Značka: Michel Cluizel
Požadované vastnosti: Bio

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:
Do not fill out this field:
H Avatar of author Chybí přesné údaje ve složení 03/04/2024 12:59
Přímo na originálním obalu je uvedeno: Ingredients: cocoa powder (21% fat), acidity regulator: E501i. Zde uvedena informace o alkalizaci není, což mě mrzí, protože kakao holandského typu bych neobjednávala.
Reply

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775