Hot Chocolate and Cocoa
Čokoláda a kakao pro přípravu vašich dezertů a horkých nápojů
Tradiční horká čokoláda z rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Nekompromisní francouzská grumánská kvalita. Ochutnejte horkou čokoládu, kterou by Vám nabídli jen v těch nejlepších Pařížských kavárnách!
Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)
Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.
Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.
100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané...
Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....
Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve...