Chocolate - the best of planet Earth, Page 6

Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano...

Krémová 36% bílá čokoláda, která je vrcholem čokolatiérského umění. Pomalu se rozpouští...

63% tmavá čokoláda dochucená růžovým pepřem a combavou. Combava je citrus podobný...

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných v Tanzánii. Aroma...

Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Šest sardinek v síťce působí velmi...

Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...

Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...

Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaa pěstovaného v kopcovitém regionu Idukki v...

Svěží kyselost višní se elegantně prolíná s intenzivní hořkostí čokolády a kakaa. Tato...

Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...

Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s...