Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru

Code: CHTCBC31
€4,30 €3,84 excl. VAT €6,62 / 100 g
Momentálně nedostupné
The item has been sold out…

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému máslu se vyznačuje velice jemnou chutí. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády.

Detailed information

Product detailed description

Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %,, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému máslu se vyznačuje velice jemnou chutí. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády. Vzácná odrůda Criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů.  Mleté ořechy doplňují a zjemňují intenzivní čokoládovou chuť. Díky přírodnímu sladidlu erythritol neucítíte žádné cizí příchutě, pouze zjemňující sladkost.

Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. 100 g této čokolády obsahuje pouze 1,2 g cukru (přirozený obsah cukru v kakaových bobech, kešu oříšcích a mandlích). Z 15,4 g sacharidů je v čokoládě 13 g cukerného alkoholu (erythritol, který se v těle nemetabolizuje - nezvyšuje glykemický index). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13 %), kešu ořechy, mandle. Obsah kakaové sušiny nejméně 77 %. Může obsahovat stopy mléka a ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 60 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2204
Energie v kcal 536
Tuky v g 49,5
    z toho nasycené tuky v g 27,5
Sacharidy v g 15,4
    z toho cukerné alkoholy 13
    z toho cukry v g 1,2
Vláknina 23
Bílkoviny v g 10
Sůl v g 0,1

Additional parameters

Category: Dark Chocolate, Čokoláda bez lepku, Čokoláda bez sójového lecitinu, Dia čokoláda, Čokoláda bez kravského mléka, Čokoláda bez laktózy, Čokoláda bez sóji, Kvalitní hořká čokoláda, Kvalitní tmavá čokoláda, Tmavá čokoláda, Čokoláda bez cukru, Čokoláda e-shop, Exkluzivní čokoláda, Kvalitní čokoláda, Luxusní čokoláda, Pravá čokoláda, Nejlepší hořké čokolády, Low carb čokoláda, Vegetariánská čokoláda
Weight: 0.065 kg
? Obsah kakaové hmoty: 77
Chocolate Flavour: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez cukru/ Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 60
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 77
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:
The item has been sold out…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
JV Avatar of author | 08/11/2020
+ první čokoláda bez cukru na které jsem si pochutnal

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775