Nejlepší hořké čokolády
Nejlepší hořké čokolády z malých rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Prvotřídní suroviny, gurmánské zpracování, luxusní dyzajn. Mnohé právem ověnčené medailemi z mezinárodních soutěží. Nejlepší hořké čokolády jsou gurmánský zážitek, který potěší chuťové pohárky každého vášnivého čokoholika :)

Plantážní hořké miničokoládky Premier Cru Michel Cluizel (min. 65%) za výrobní cenu v...

66% bean-to-bar tmavá čokoláda je slazená kokosovým cukrem. Okouzlí vás jemnou...

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na...

Krásná přehlídka chuťových možností, jež dobrá čokoláda nabízí. Tato lahůdková 75%...

Jedna z nejslavnějších odrůd světa v elegantním balení z dílny Francois Pralus. Tato...

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....

75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...

75% miničokoládka připravená z kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaných v...

75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...

80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a...

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...

Do stínu kokosových palem vás zanese kolibřík s touto 44% bean-to-bar veganskou...

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...

63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových...

63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z...

75% plantážní čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží...

70% plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa. V...

75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží Venezuely....

67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná...

Tmavá 68% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Dominikánské republice, kterou si...

Chutově mimořádně vyvážená čokoláda s intenzivními ovocnými tóny. Kakaové boby pochází...

69% plantážní čokoláda z plantáže „El Jardín“ v údolí řeky Ariari v Kolumbii....

Chuťově zajímavá a pestrá čokoláda bohatá na kořeněné, ovocné a dřevité tóny. Možná...

Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s...

70% miničokoláda z bohaté amazonské džungle v Peru. Tahle temně sladká pochoutka je...

Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano...

70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z...

Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil...