Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Product sorting
List of products
Plantážní hořké miničokoládky Premier Cru Michel Cluizel (min. 65%) za výrobní cenu v...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Degustační sada sedmi plantážních tmavých čokolád Michel Cluizel pro čokoznalce,...
10 výjimečných plantážních čokolád od Michela Cluizela. Naše největší degustační...
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Tmavá 68% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Dominikánské republice, kterou si...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Jedinečná dárková sada, se kterou ovládnete umění degustace čokolád. Kromě 55 vzorků...
70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z...
Čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Boby...
67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná...
