Miničokoládky Michel Cluizel Plantation za výrobní cenu – 2 kg

Code: MCMC-12466-BOX
€104,95 €93,71 excl. VAT
Skladem (87 pcs)

Plantážní hořké miničokoládky Premier Cru Michel Cluizel (min. 65%) za výrobní cenu v rozevíracím boxu, ve kterém jsou napolitánky vždy po ruce (např. na vašem barovém či recepčním pultu.) Speciální (reklamní) nabídka pro kavárny, restaurace, hotely, vinárny, cukrárny atp. Maloobchodně nelze zakoupit. 

Detailed information

Product detailed description

Plantážní hořké miničokoládky Michel Cluizel Plantation za výrobní cenu 2 kg v prodejním papírovém boxu

Plantážní hořké miničokoládky Michel Cluizel (min. 70%) za výrobní cenu v rozevíracím boxu, ve kterém jsou napolitánky vždy po ruce (např. na vašem barovém či recepčním pultu.) Speciální (reklamní) nabídka pro kavárny, restaurace, hotely, vinárny, cukrárny atp. Maloobchodně nelze tento prodejní box za zvýhodněnou (výrobní) cenu zakoupit
 
Velkoobchodní cena miničokoládek se Vám objeví po přihlášení do Vašeho velkoobchodního účtu.

Pro velkoobchodní spolupráci prosím navštivte www.CokoBanka.cz/velkoobchod

Pro zážitek z degustace si stáhněte DEGUSTAČNÍ POZNÁMKY A UMĚNÍ DEGUSTACE.

Krabice obsahuje 2 kg jednotlivě balených 5g čtverečků sedmi druhů tmavých plantážních čokolád (pro podrobné degustační poznámky k jednotlivým čokoládám nahlédněte prosím popisy příslušných čokolád). 

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • Mangaro 71%
    • 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2021
    • bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2021
  • El Jardín 75%
    • bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2021, kategorie „Best bean to bar“
    • 1 star – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2021
  • Mokaya 75% Bio:
    • 1 star – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2021
    • zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2021, kategorie „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“ 
  • Vila Gracinda 73%:
    • bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2021, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80%“
    • 1 hvězda, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2021
  • Los Ancones 73% Bio:
    • zlatá medaile – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2021
    • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2021, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“
  • Laguna 70%
    • 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2019

Složení: kakaové boby (min 70 %), kakaové máslo, cukr. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepku.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost : krabice 2 kg o rozměrech 15,5 × 15,5 × 17 cm (cca 400 kusů 5g miničokolád, o velikosti 34 × 34 × 5 mm)

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Cena „Great Taste Award“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům v příslušné kategorii.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Salon du Chocolate je mezinárodní přehlídkou čokolády probíhající každoročně na podzim v Paříži.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2404,1
Energie v kcal 575,14
Tuky v g 43,29
    z toho nasycené tuky v g 26,74
Sacharidy v g 32,55
    z toho cukry v g 28,42
Bílkoviny v g 7,56
Sůl v g 0,02



Additional parameters

Category: WHOLESALE CHOCOLATE
Weight: 2 kg
? Obsah kakaové hmoty: 70, 71, 73, 75
Chocolate Flavour: BEZ PŘÍCHUTĚ
? Dobrůtka získala ocenění: ano
? Původ kakaových bobů: Brazílie, Dominikánská republika, Guatemala, Kolumbie, Mexiko, Madagaskar, Ostrov Svatého Tomáše
Odrůda kakaových bobů: Criollo, Trinitario, Forastero, Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 2000
Druh: hořké
Značka: Michel Cluizel
Výrobce: Michel Cluizel
ziskovost: A*

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Čokoláda Michel Cluizel, od roku 1948

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie byla založena již roku 1948. Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim nadstandartní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Z této spolupráce postupně vznikla unikátní řada plantážních čokolád Le Premier Cru de Plantation.

Manufaktura Cluizel vyrábí ručně také přes 200 druhů čokoládových pralinek, ganaches, macarolats a čokoládových lanýžů.

Chcete-li si dopřát návštěvu čokoládovny Michel Cluizel z pohodlí Vašeho domova, mrkněte na video z čokoládovny.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Michel Cluizel - čokolatiér svůdník.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Michel Cluizel pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Chocolaterie Cluizel, Avenue de Conches, 27240 Damville, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775