Čokoláda Bonnat Peru Piura Bianco 75%
Code: BNTC59Product detailed description
Čokoláda Bonnat Peru Piura Bianco 75%
Tato 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Piura Bianco z Peru se vyznačuje tím, že je na tmavou čokoládu neobvykle světlá. Chuťově je pak velmi květinová a kyselkavá s jemným ořechovým podtónem.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
- kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
|---|---|
| Energie v kJ | 2501 |
| Energie v kcal | 603 |
| Tuky v g | 46 |
| z toho nasycené tuky v g | 29,65 |
| Sacharidy v g | 42,6 |
| z toho cukry v g | 25,9 |
| Bílkoviny v g | 8,8 |
| Sůl v g | 0,01 |
Additional parameters
| Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 75 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
| Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
| Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa ořechů, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | hořké |
| Hmotnost: | 100 |
| Značka: | Bonnat |
| Výrobce: | Bonnat |
| Obsah kakaové hmoty: | 75 |
Be the first who will post an article to this item!
Discussion
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.
Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Bonnat Chocolatier, 8, cours Senozan, 38500 Voiron, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775
