Father's Day Chocolate Gift Ideas
Čokoládové dárky pro tatínky z malých gurmánských čokoládoven. Ručně vyráběné francouzské pralinky, také s poctivým alkoholem, degustační sady nejlepších čokolád z celého světa, čokolády ověnčené medailemi z mezinárodních soutěží...či kávolády a miničokolády, které udělají radost na cestách či v práci. Zkrátka vše co potěší mlsný jazýček vaší hlavy rodiny.
List of products
Chocolate journey around the world. Tasting set of single-origin Francois Pralus...
Cenově výhodná sada 100 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...
Cenově výhodná sada 10 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...
Degustační sada na seznámení s tmavými plantážními čokoládami Michel Cluizel Premier...
Cenově výhodná sada 200 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...
Cenově výhodná sada 40 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z...
Krémová 36% bílá čokoláda, která je vrcholem čokolatiérského umění. Pomalu se rozpouští...
Delikátní francouzské kakaové lanýže s malinovými makronkami v úsporném,...
Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) s „praskajícím cukrem“ v...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s...
