Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty...

Ochutnejte vynikajicí kombinací lískových oříšků a praliné v této tmavé BIO čokoládě od...

Do stínu kokosových palem vás zanese kolibřík s touto 44% bean-to-bar veganskou...

Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s...

Tato nerafinovaná 80% tmavá BIO čokoláda mletá na kameni nabízí kombinací čerstvých...