Čokoláda DARCIS Libérie 72%

Code: DARCISHC04
€9,25 €8,26 excl. VAT €12,33 / 100 g
Skladem (>5 pcs)

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, variety Nacional (jinak též známé pod názvem Arriba) pěstovaných v Ekvádoru. Čokoláda s příjemnou plnou hořkostí a nenápadným ovocným podtónem. Čokoláda je v bio kvalitě.

Detailed information

Product detailed description

Čokoláda Francois Pralus Equateur Arriba 75% Bio 100 g

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, ekvádorské národní variety Arriba. Chuť tohoto kakaa dosahuje téměř stejné jemnosti jako kakaové boby Criollo. Čokoláda je velmi aromatická s příjemnou plnou hořkostí a jemnou kyselostí, v níž najdete svěží ovocné tóny citrusů, V závěru chuti vás překvapí sladká chuť fíků na patře květinové tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Kakaové boby jsou pěstovány pěstitelskou kooperativou v oblasti Buena Fe v provincii Los Rios.

Složení: 75% kakao, cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Čokoláda je v bio kvalitě.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0,01

Additional parameters

Category: Chocolate - the best of planet Earth
Weight: 0.075 kg
? Obsah kakaové hmoty: 72
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Chocolate Flavour: BEZ PŘÍCHUTĚ
? Původ kakaových bobů: === AFRIKA ===
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 100
Značka: Francois Pralus
Výrobce: Francois Pralus
Obsah kakaové hmoty: 75

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Discussion

Be the first who will post an article to this item!

Required fields

Do not fill out this field:

Jean-Philippe Darcis, ambasador belgické čokolády a průkopník makronek v Belgii, je stejně jako jeho božské výtvory jemný, štědrý, gurmánský a vášnivý! 

Své know-how a kreativitu rozvíjel s těmi největšími: Lenôtrem, Belouetem, Wittamerem, Richardem… a rozvinul si vášeň pro čokoládu. Založil si vlastní laboratoře a v roce 1996, ve věku pouhých 25 let, otevřel svou první degustační místnost. Nyní má již několik prodejen v Belgii i v zahraničí. Ve Verviers, svém milovaném městě, založil muzeum čokolády, akademii a nádhernou degustační místnost. Jeho přístup kombinuje tradici a inovaci, řemeslnou dokonalost a otevřenost světu. Inspirativní model, který si plně zasloužil naše uznání.

Jean-Philippe Darcis, milovník ušlechtilých a rafinovaných chutí, si s chutěmi a texturami pohrává jako opravdový kouzelník. 
Spojuje tradici a kreativitu v mistrovském know-how a znovuobjevuje materiál, který je sublimován v jemných kombinacích, aby uvolnil ty nejautentičtější vůně, za jejichž hledáním neváhá cestovat po světě a na kakaové plantáže, aby našel boby, které jeho výtvorům dodají specifický a rozpoznatelný nádech. Jeho touha vybírat nejušlechtilejší suroviny a zdůrazňovat know-how farmářů ho přirozeně vedla ke spolupráci s místními producenty, kdykoli to bylo možné, a k zaměření se na výrobu vlastní BEAN-to-BAR čokolády z bobů, nakupovaných na malých fair trade plantážích po celém světě.

Tento mnohonásobný mezinárodní medailista (např. zlato na International Chocolate Awards) neustále hledá inovace, a to jak v oblasti chuti, tak v technikách prezentace produktů. Jean-Philippe sbírá tituly a od roku 2001 je držitelem Mezinárodní ceny za belgickou čokoládu. Proto mu byl, mimo jiné, udělen titul „Ambasador belgické čokolády“ na celý život... 

Jsme hrdi na to, že se ČokoBanka stala exkluzivním distributorem pro celou střední Evropu (ČR, Slovensko, Polsko, Maďarsko).

Manufacturing company : DARCIS CHOCOLAT & PÂTISSERIE sa
Address : Esplanade de la Grâce 1 4800 Verviers - Belgium