Čokoláda Chocolate Tree Guatemala Lachua 65%
Code: CTR-1135Product detailed description
Čokoláda Chocolate Tree Guatemala Lachua 65% 40 g
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a kávou. Čokoláda z nich je tak velmi chuťově rozmanitá, a kromě těchto chutí v ní můžeme cítit i červené ovoce a citrusy. Přesvědčte se sami!
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
|---|---|
| Energie v kJ | 2079 |
| Energie v kcal | 493 |
| Tuky v g | 35,1 |
| z toho nasycené tuky v g | 20,6 |
| Sacharidy v g | 53,9 |
| z toho cukry v g | 35 |
| Bílkoviny v g | 7,4 |
| Sůl v g | 0 |
Additional parameters
| Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
|---|---|
| Weight: | 0.04 kg |
| EAN: | 5060315921785 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 65 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
| Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
| Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Guatemala |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | tmavá |
| Hmotnost: | 40 |
| Značka: | Chocolate Tree |
Be the first who will post an article to this item!
Discussion
Be the first who will post an article to this item!
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.
