Settings
Obří – 3/4 kilová – bonboniéra 70 nejlepších pralinek francouzského mistra čokolády...
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...
Víte, že Vaši blízcí mají rádi čokoládu. Ale jakou přesně, tím si nejste jistí... Tak...
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž delikátní...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná mléčná kávoláda od Francoise Praluse vám toto...
75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná hořká kávoláda od Francoise Praluse vám toto přání...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...
„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí...
Pražené kakaové boby pěstované na Madagaskaru, obalené v kvalitní 75% hořké čokoládě.
100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
You are on page 3 of 3.