Specialities, Page 3
Čokoládová mince Bonnat Chuao je z 75% tmavé čokolády, svou velikostí je ideální pro...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
4 minitabulky 65% tmavé čokolády z nejvzácnější odrůdy kakaových bobů...
„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí...
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z...
55% bean-to-bar veganská čokoláda přináší vůni Karibiku s tóny karamelu, másla, kokosu,...
Spojení hořké čokolády, chilli a soli je určeno všem milovníkům neobvyklých,...
85% čokoláda vás zláká hedvábně jemnou strukturou, tóny exotického ovoce v...
Pro radost všem, kteří chtějí podpořit svou ženskou esenci je vyrobena tato 55% mléčná...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...
Intenzivní 100% tmavá čokoláda s tóny ořechů a tabáku. Tato čokoláda se vyrábí z bobů,...