Chocolates from Rare Cocoa Bean Varieties
Kouzelná rostlina Theobroma cacao neboli kakovník existuje ve spoustě podob. Na velkých plantážích se pěstují klony s velkými výnosy, obvykle chuťově ploché a nezajímavé. Z těch se vyrábějí průmyslové čokolády, které si můžeme hodit do košíku v každém supermarketu.
Na druhém konci tohoto spektra jsou vzácné pralesní odrůdy, experimentální kříženci a další odrůdy šlechtěné a pěstované přesvědčenými nadšenci. Čokolády z nich připravené najdete v této sekci. Přejeme Vám vzrušující gurmánské zážitky!

Jedna z nejslavnějších odrůd světa v elegantním balení z dílny Francois Pralus. Tato...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...

Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....

Chutově mimořádně vyvážená čokoláda s intenzivními ovocnými tóny. Kakaové boby pochází...

Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjemnou ovocitostí....

Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy...