Čokoláda Chocolate Tree Mexico Aztec Spice 70%
Code: CTR-1150Product detailed description
Čokoláda Chocolate Tree Mexico Aztec Spice 70% 40 g
Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10 % mandlí. Vyrábí se ze starobylé odrůdy kakaa Criollo z Tabasqueña v Tabascu. V této křupavé tabulce na Vás čeká kořeněná chuť chilli a skořice, zjemněná mandlemi.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, mandle, skořice, chilli. Může obsahovat stopy mléka.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
|---|---|
| Energie v kJ | 2176 |
| Energie v kcal | 501 |
| Tuky v g | 41 |
| z toho nasycené tuky v g | 21,4 |
| Sacharidy v g | 43,7 |
| z toho cukry v g | 20,5 |
| Bílkoviny v g | 10,5 |
| Sůl v g | 0 |
Additional parameters
| Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
|---|---|
| Weight: | 0.04 kg |
| EAN: | 5060315921051 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
| Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, chilli, skořice, — OŘECHY & SEMÍNKA:, mandle |
| Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Mexiko |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | tmavá |
| Hmotnost: | 40 |
| Značka: | Chocolate Tree |
Be the first who will post an article to this item!
Discussion
Be the first who will post an article to this item!
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.
