Chocolate - the best of planet Earth
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Pekelně rafinovaný nápad na dárek. :) Degustační sada pěti pekelných pralinek z...
Je libo tabulkovou kávu? Tyto úžasné hořké minikávolády od Francoise Praluse vám toto...
Je libo tabulkovou kávu, nebo dokonce latté? Tyto úžasné mléčné...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná mléčná kávoláda od Francoise Praluse vám toto...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná hořká kávoláda od Francoise Praluse vám toto přání...