Chocolates from Rare Cocoa Bean Varieties
Kouzelná rostlina Theobroma cacao neboli kakovník existuje ve spoustě podob. Na velkých plantážích se pěstují klony s velkými výnosy, obvykle chuťově ploché a nezajímavé. Z těch se vyrábějí průmyslové čokolády, které si můžeme hodit do košíku v každém supermarketu.
Na druhém konci tohoto spektra jsou vzácné pralesní odrůdy, experimentální kříženci a další odrůdy šlechtěné a pěstované přesvědčenými nadšenci. Čokolády z nich připravené najdete v této sekci. Přejeme Vám vzrušující gurmánské zážitky!
List of products
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, variety Nacional (jinak též...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, variety Nacional (jinak též...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
