Čokoláda Michel Cluizel, Page 3
Pod křupavou slupkou z krokantu (mandle s karamelem) zalitého výtečnou tmavou čokoládou...
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
Uvnitř perly ve zlatém obalu objevíte křupavou skořápku z krokantu (směs mandlí a...
73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké...
67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná...
Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % ve formě peciček je ideální pro přípravu...
70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z...
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Hořká čokoládová sardinka působí...