Horká čokoláda Francois Pralus Cacao Show 75%

Neohodnoceno
Výrobce: Francois Pralus
333 Kč 289,57 Kč bez DPH
Skladem (51 ks)

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Horká čokoláda Francois Pralus „Cacao Show“ 75%

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Čokoláda, která oslnila porotu na Akademii Čokolády v roce 2009 natolik, že jim nezbylo než jí udělit zlatou medaili. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru. Čokoláda má formu prášku pro snadné rozpouštění a je balena ve stylové plechové dóze.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie: Best Unflavoured Drinking Chocolate

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.

Recept na 2 šálky tradiční horké čokolády: 50g čokolády (2 vrchovaté polévkové lžíce), 1 hrnek cca 12% neslazené smetany (cca 1 decilitr). Nalejte smetanu do kastrólku a rozpusťte čokoládu nad mírným plamenem. Pak jemně zahřívejte než se dostane do varu. Krátce povařte 1-2 minuty za stálého míchání, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu je vhodné vařit ve vodní lázni, abychom zamezili případnému připálení.

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr.

Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a rozměry: 250 g – plechová dóza, 115×120×55 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Doplňkové parametry

Kategorie: HORKÁ ČOKOLÁDA A KAKAO
Hmotnost: 0.25 kg
Obsah kakaové sušiny: 75
Příchuť: BEZ příchutě
Dobrůtka získala ocenění: ano
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Madagaskar
Typ čokolády: hořké
Druh: čokoláda
Hmotnost: 250

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: