HORKÁ ČOKOLÁDA A KAKAO

Nejprodávanější

MC 12865 1000

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového...

679 Kč
10 položek celkem
MC 12865 1000
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace...

kakaovy prasek
Momentálně nedostupné
4 049 Kč

Čisté (100%) kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

MC 12877 1000
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

MC 12874 1000
679 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

FPKR02 500
588 Kč

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce,...

FPKP01G250 1000
277 Kč

Čisté (100%) bio kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
2 949 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

FPHC03 1000
333 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

BNHC01 1000
529 Kč

80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

BNHC01 max
549 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

Horká čokoláda, kakao a čokoládové fondue

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.