Čokolády z Madagaskaru, Strana 2
Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...
Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické,...
Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....
Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...
75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické...
Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano Valley má...
Tato 70% tmavá čokoláda Vás přenese do zimní norské krajiny – unikátní kombinace...