Tmavá horká čokoláda Michel Cluizel Kayambe 72% 1kg

Kód: MC-12865 EAN: 659253128650 ČokoBanka doporučuje ČokoBanka doporučuje
Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy.

5 hodnocení
Výrobce: Michel Cluizel
Připraveno k odeslání
590,43 Kč bez DPH
679,00 Kč , plus doprava
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Tmavá horká čokoláda Michel Cluizel Kayambe 72% 1kg

Tmavá horká čokoláda Michel Cluizel Minigrammes Kayambe 72% 1kg

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čtyři pecičky váží 1g a jejich velikost je optimalizová pro snadné a rovnoměrné rozpouštění. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Jemná, příjemně chuťově vyvážená čokoláda.

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.

Recept na 2 šálky tradiční horké čokolády: 50g čokolády (2 vrchovaté polévkové lžíce), 1 hrnek cca 12% neslazené smetany (cca 1 decilitr). Nalejte smetanu do kastrólku a rozpusťte čokoládu nad mírným plamenem. Pak jemně zahřívejte než se dostane do varu. Krátce povařte 1-2 minuty za stálého míchání, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu je vhodné vařit ve vodní lázni, abychom zamezili případnému připálení.

Složení: kakaová hmota (kakao, kakaové máslo), třtinový cukr, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků, mléka a gluten.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: pytel 1kg

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 72
Bio ne
Druh Horká čokoláda nebo kakao? čokoláda
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 1000
Typ čokolády Typ horké čokolády: hořké, mléčné nebo bílé. hořké
Hodnocení
Uřídil hodnotil/a: Čas: 23:08 Datum: 21.09.2016
No, tak se nám uhnízdila v kuchyni. A zdá se, že už ji jen tak neopustí... :)
Pavla hodnotil/a: Čas: 18:35 Datum: 27.07.2015
Nevím jestli byl dobrý nápad o Vánocích vyměnit ranní kakájo za tuhle lahůdku... teď to děcka vyžadujou... Nojo no... nakonec, je to přece vitamín (Č) a co by máma pro zdraví dětí neudělala, že? ;)