Pralinkový krém Francois Pralus

Kód: FPKR01 EAN: 3760085320222
„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.

6 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
199,13 Kč bez DPH
229,00 Kč , plus doprava
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Pralinkový krém Francois Pralus

Pralinkový krém Francois Pralus „Pot de Creme de Noisette“

Víte, jak se vyrábějí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné“, uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, máte možnost. „Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.

Složení: pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda (kakao, třtinový cukr, čisté kakaové máslo, sojový lecitin), pravá Bourbon vanilka.

Upozornění: na povrchu krému se samovolně tvoří vrstvička oleje. Je to normální. Před použitím krém zamíchejte.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 250 g, sklenice 85×85×65 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Příchuť Příchuť čokolády. lískové ořechy, mandle, praliné
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 250
Hodnocení
Jiri hodnotil/a: Čas: 09:15 Datum: 26.01.2016
Nejlepší pralinkový krém co znám, dá se na něm skvěle užíjdět .... je faaaakt doooooost dooobrej !!!! Cluizel na něj ani zdaleka nemá :)
Pavla hodnotil/a: Čas: 18:46 Datum: 27.07.2015
Bože proč jsem narazila na dno skleničky tak rychle? ;)
Eva hodnotil/a: Čas: 20:35 Datum: 12.06.2015
Je skvělý!!!