Pekelná pralinka Francois Pralus Café Infernale

Kód: FPTC64
399 Kč 346,96 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

V této novince s konzistencí a barvou čokolády nenajdete čokoládu, ale kávu! Tato Pekelná pralinka je naplněna směsí praliné z jemných pražených lískových oříšků, mandlí, třtinového cukru a kávolády (vyrobené z kávových zrn). Jsme nuceni vás varovat před možností vzniku lásky na první pohled, přesněji skus! 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pekelná kávová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Café“

V této novince z června 2019 s konzistencí a barvou čokolády nenajdete čokoládu, ale kávuPekelná pralinka je naplněna směsí praliné z jemných pražených lískových oříšků, mandlí, třtinového cukru a kávolády (vyrobené z kávových zrn Arabica). Jsme nuceni vás varovat před možností vzniku lásky na první pohled následované „pekelnou“ závislostí! :-) (infernale = pekelná).
Pralinka je výsledkem týmové práce Françoise Praluse a slavného francouzského kulinářského publicisty Vincenta Ferniota.

Všichni si umíme představit tabulku čokolády. Všichni si umíme představit dokonce i tabulku čokolády s kávovou příchutí. Ale co takhle tabulka kávy? Co takhle kávoláda? Tato „čokoláda bez čokolády“ se může stát vaším šálkem kávy, který nikdy nerozlijete. Nebo si nyní díky spolupráci čokolatiéra Francoise Praluse a francouzské gastronomické hvězdy Vincenta Ferniota můžete dopřát kousek kávy ke svému oblíbenému doušku kávy. Anebo klidně třeba k latté :-). 

Kávová pralinka je ještě něco víc než jen „obyčejná“ kávoláda, která je zde použita jako surovina pro výrobu hmoty praliné uvnitř, stejně jako pro výrobu „skořápky“ zevně. Nejkávovější ze všech kávových pralinek teď spatřila světlo světa :-).

Složení: náplň praliné (pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, tmavá kávoláda), kávoláda (100% káva Arabica, čisté kakaové máslo, cukr a sójový lecitin – GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Doporučeno skladovat na suchém a chladném místě při teplotě 16-18°C.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175 × 49 × 23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2169
Energie v kcal 523
Tuky v g 34,9
    z toho nasycené tuky v g 11,4
Sacharidy v g 34,1
    z toho cukry v g 27,1
Bílkoviny v g 8,5
Sůl v g 0,04

Doplňkové parametry

Kategorie: PRALINKY, BONBONIÉRY a LANÝŽE
Hmotnost: 0.16 kg
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, ořechy & semínka, káva, lískové ořechy, praliné
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčná
Hmotnost: 160
S náplní: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.