Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Lait

Kód: FPTC19 EAN: 3760085321137
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-).

7 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
324,35 Kč bez DPH
373,00 Kč , plus doprava
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Lait

Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Lait“

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Tato delikátní 45% mléčná čokoláda je jednou obrovskou pralinkou v původním smyslu tohoto slova: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Navíc uvnitř najdete celé lískové ořechy.

Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-). (Infernale = pekelná)

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Filled Praline“

Recenze na čokoládu: Chocolate Reviews: Pralus Barre Infernale Lait (v angličtině)

Složení: náplň praliné (pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda a pravá Bourbon vanilka), 45% mléčná čokoláda (třtinový cukr, čisté kakaové máslo. kakao a sójový lecitin), celé lískové ořechy.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Příchuť Příchuť čokolády. lískové ořechy, mandle, praliné
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 45
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 160
Hodnocení
Pavlína hodnotil/a: Čas: 10:24 Datum: 16.09.2016
Opravdu hříšná pochoutka!
Kateřina hodnotil/a: Čas: 22:55 Datum: 11.09.2016
Tak tohle mne dostalo... Pekelná... hmm... pekelně dobrá!
Pavla hodnotil/a: Čas: 18:31 Datum: 27.07.2015
Tohle byl nejkrásnější dárek k Vánocům. Děkuju Pavle! :)
Eva hodnotil/a: Čas: 19:33 Datum: 12.06.2015
Tato pralinka se dělá v mléčné a hořké variantě. Myslela bych si, že mléčná už na mne bude moc sladká, ale je stejně skvělá jako její sestřička. Doporučuji obě všemi deseti :-)