MALOOBCHODNĚ NEPRODEJNÉ! – Miničokoládky Michel Cluizel Premier Cru za výrobní cenu

Kód: MCN-12465
Plantážní mini-čokoládky Premier Cru Michel Cluizel za výrobní cenu. Speciální (reklamní) nabídka pro kavárny, restaurace, hotely, vinárny, cukrárny atp. Maloobchodně nelze zakoupit.

1 hodnocení
Výrobce: Michel Cluizel
Připraveno k odeslání
0,00 Kč bez DPH
0,00 Kč , plus doprava
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
MALOOBCHODNĚ NEPRODEJNÉ! – Miničokoládky Michel Cluizel Premier Cru za výrobní cenu

MALOOBCHODNĚ NEPRODEJNÉ! – Miničokoládky Michel Cluizel Premier Cru za výrobní cenu

Jsou určeny pouze pro velkoobchodní prodej, maloobchodně je nelze zakoupit.

Plantážní mini-čokoládky Premier Cru Michel Cluizel za výrobní cenu. Speciální (reklamní) nabídka pouze pro kavárny, restaurace, hotely, vinárny, cukrárny atd. Miničokolády nejsou určeny k dalšímu prodeji, ale jako zákusek ke kávě, či jinému nápoji; pozornost hotelovým hostům, atp.

Velkoobchodní cena miničokoládek se Vám objeví po přihlášení do Vašeho velkoobchodního účtu.

Pro velkoobchodní spolupráci prosím navštivte www.CokoBanka.cz/velkoobchod

Krabice obsahuje cca 400 kusů jednotlivě balených 5g čtverečků několika (obvykle čtyř až pěti) druhů plantážních čokolád:

Čokolády jsou namíchány náhodně. Celkový počet je 400 plus mínus 20 ks.

Upozornění: někdy se stává, že v balení je méně druhů. Bohužel to nejsme schopni ovlivnit, tak na to alespoň férově upozorňujeme.

Čokolády získaly množství medailí na mezinárodních soutěžích. Pro podrobné degustační poznámky k jednotlivým čokoládám nahlédněte prosím popisy příslušných čokolád.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“
  • zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“
  • stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Dark plain origin bars“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best Milk – Bean to Bar“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“
  • první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2009
  • bronzová medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Milk Chocolate Bar“
  • zlatá medaile – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2007, kategorie „Best bean to bar“
  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2007, kategorie „Best bean to bar“
  • první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2005 – první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2003

Složení: kakao, kakaové máslo, třtinový cukr, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, vajec, siřičitany a lepek.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 2 kg (400 kusů miničokolád 5g)

Velikost jednotlivé miničokoládky: 34×34×5 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Cena „Great Taste Award“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům v příslušné kategorii.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Salon du Chocolate je mezinárodní přehlídkou čokolády probíhající každoročně na podzim v Paříži.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g 5 g
Energie v kJ 2402,24 120,11
Energie v kcal 574,7 28,73
Tuky v g 41,94 2,1
    z toho nasycené tuky v g 25,92 1,3
Sacharidy v g 45,38 2,27
    z toho cukry v g 33,48 1,67
Bílkoviny v g 7,34 0,37
Sůl v g 0,06 0
Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 2000
Hodnocení
Eva hodnotil/a: Čas: 20:12 Datum: 12.06.2015
Vedle košíčku s jablíčky mám ve sklípku košíček s těmito miničokoládkami. Pokaždé, když jdu do sklepa, udělám si miniaturní radost a každý den je potom prostě fajn. A když se to pak poskládá, celý život je fajn :-)