Lískooříškový krém Mazaná Ajala

Kód: AJKR01
Novinka
Značka: Ajala
240 Kč 208,70 Kč bez DPH
Skladem (12 ks)

Krém z jemně pomletých lískových oříšků, těch nejlepších kakaových bobů a sušeného kokosu pro hedvábnější chuť a lákavější vůni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Lískooříškový krém Mazaná Ajala

Krém z jemně pomletých lískových oříšků, těch nejlepších kakaových bobů a sušeného kokosu pro hedvábnější chuť a lákavější vůni. Krém si lze namazat nebo si na něm pochutnat přímo.

Složení: lískové oříšky 63%, kakaové boby, třtinový cukr, sušený kokos. Obsahuje skořápkové plody.

Hmotnost a rozměry: 180 g, sklenice

Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100g
Energie v kJ  2606,6
Energie v kcal  623
Tuky v g  50,1
z toho nasycené mastné kyseliny  10,6
Proteiny  23,35
Sacharidy  23,14
Z toho cukry  20,15
Sůl  0,02

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládové krémy
Hmotnost: 0.18 kg
Příchuť čokolády: kokos, lískové ořechy
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh: čokoládové krémy
Hmotnost: 180

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká manufaktura Ajala Chocolate

Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin. 

Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.