Karamel

(5) Karamel je delikatesa, která si Vás buď zcela získá nebo Vás naopak zanechá zcela chladnými. Nic mezi tím. Buď ho milujete nebo ho vůbec nemusíte.
karamel

Karamel

Karamel vzniká karamelizací cukru (když cukr zahřejeme na cca 170 stupňů.) Karamel má obvykle jemně opečenou chuť a je skvělou příchutí do pralinek a čokolády.

Karamel v kombinaci s čokoládou je jednoduše famózní. smiley

Slaný karamel je delikatesa, která si Vás buď zcela získá nebo Vás naopak zanechá zcela chladnými. Nic mezi tím. Buď ho milujete nebo ho vůbec nemusíte.

 


Stav ČokoBanka doporučuje ČokoBanka doporučuje Jste u nás poprvé a chcete nakoupit najistotu? Toto se nám osvědčilo na degustacích. Novinka Novinka Nové zboží v naší nabídce. Sleva Sleva Zlevněné zboží.