Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Plantážní hořké miničokoládky Michel Cluizel (min. 70%) za výrobní cenu v rozevíracím...
Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád...
Cenově výhodná sada 100 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...
Cenově výhodná sada 10 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...
Tato komplexní a intenzivní 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Peru je plná...
V regionu Cuzco v Peru se pěstuje kakao "Chuncho", které roste v údolí Quillabamba pod...
100% čokoláda z báječných, pečlivě vybraných kakaových bobů z Peru. Budete překvapeni...
70% trea-to-bar (od stromu k tabulce) miničokoláda z bílých kakaových bobů regionu...
70% trea-to-bar čokoláda z bílých kakaových bobů regionu Piura kombinuje krémovou...
Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na vlastní...
Tato lahůdková 100% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z...
Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na...
Krásná přehlídka chuťových možností, jež dobrá čokoláda nabízí. Tato lahůdková 75%...
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů z Brazílie. Čokoláda má krémovou konzistenci, jakou...
Vyzkoušejte 75% single origin čokoládu z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...
Tato 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Piura Bianco z Peru se vyznačuje tím, že je...
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina...
Extra tmavá čokoláda vyrobená ze vzácného ekvádorského kakaa Nacional Arrriba,...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z...
Před mnoha miliony lety se ve Střední Americe přeměnil obrovský korálový útes a dal...
Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10...
V peruánském regionu Piura se nachází vesnice Chililique. V ní je komunita vedená...
Tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Nacional pěstovaných v oblasti Marañón na úpatí...