Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Před mnoha miliony lety se ve Střední Americe přeměnil obrovský korálový útes a dal...
Intenzivní čokoláda Krak z kakaa z plantáží Peini v Belize. V čokoládě můžeme cítit...
Tato 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v oblasti pohoří Maya Mountains v...
Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize....