Chocolate Hill, Czech Chocolate Factory
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické...

Ochutnejte jemnou bílou čokoládu s bezkonkurenčním obsahem kakaového másla 45 %....

Ochutnejte jemnou bílou čokoládu s bezkonkurenčním obsahem kakaového másla 45 %....

Ochutnejte jemnou bílou čokoládu s bezkonkurenčním obsahem kakaového másla 45 %....

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových...

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových...