Michel Cluizel – 5 mléčných čokoládových sardinek v konzervě

Kód: MCN-11005 EAN: 659253195201 ČokoBanka doporučuje ČokoBanka doporučuje
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Pět sardinek v plechové konzervě působí velmi realisticky. Jsou vytvořeny z kvalitní 39% mléčné čokolády. Konzerva je svrchu chráněna průhledným plastovým obalem.

5 hodnocení
Výrobce: Michel Cluizel
Připraveno k odeslání
199,13 Kč bez DPH
229,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 14  - 1 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Michel Cluizel – 5 mléčných čokoládových sardinek v konzervě

Konzerva pěti mléčných čokoládových sardinek Michel Cluizel „Boite de 5 Sardines“

Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Pět sardinek v plechové konzervě působí velmi realisticky. Jsou vytvořeny z kvalitní 39% mléčné čokolády. Konzerva je svrchu chráněna průhledným plastovým obalem.

Složení: mléčná čokoláda 39%: třtinový cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů a gluten.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 75 g, 116×95×43 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g 15 g
Energie v kJ 2442,25 366,34
Energie v kcal 584,27 87,64
Tuky v g 40,47 6,07
    z toho nasycené tuky v g 25,05 3,76
Sacharidy v g 48,54 7,28
    z toho cukry v g 45,7 6,86
Bílkoviny v g 7,17 1,08
Sůl v g 0,23 0,03
Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 39
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 75
Hodnocení
Zdeněk hodnotil/a: Čas: 13:10 Datum: 05.09.2016
Haha! Dostal jsem s tím bráchu :-) Výbornej žertík Micheli...
Josef hodnotil/a: Čas: 17:59 Datum: 27.07.2015
:-) s tímhle jsem dostal kámoše. Je rybář. Tak jsme mu připravil obložené prkýnko s nakládanou okurkou, cibulí a rybičkami. :-) Škoda, že se sem nedá vložit fotka s jeho výrazem když ochutnal :)
Kateřina hodnotil/a: Čas: 17:43 Datum: 27.07.2015
Výborný vtípek :-)
Eva hodnotil/a: Čas: 20:24 Datum: 12.06.2015
Nasmáli jsme se s ní!! :-)