Degustační sada Intro Lait 10

Kód: CBDS03 Novinka Novinka
Degustační sada na seznámení s nejoblíbenějšími mléčnými čokoládami Michel Cluizel a Francois Pralus. Součástí degustační sady jsou tištěné degustační poznámky ke všem čokoládám. Obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čtyř druhů mléčných čokolád.

3 hodnocení
Zboží není na skladě
103,48 Kč bez DPH
119,00 Kč , plus doprava
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Degustační sada Intro Lait 10

Degustační sada nejslavnějších vysokoprocentních mléčných čokolád „Intro Lait 10“

Součástí sady jsou podrobné tištěné degustační poznámky a návod jak si vychutnat čokoládu všemi smysly.

Příjemná možnost seznámit se s nejoblíbenějšími mléčnými čokoládami Michel Cluizel a Francois Pralus v jednom degustačním setu.

Obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čtyř oblíbených druhů mléčných čokolád. Ideální na degustaci ve dvou.

Mléčné čokolády obsažené v degustační sadě:

Čokolády získaly množství medailí na mezinárodních soutěžích. Pro podrobné degustační poznámky k jednotlivým čokoládám nahlédněte prosím popisy příslušných čokolád.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: 

  • zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best Milk – Bean to Bar“
  • zlatá medaile, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
  • zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars – organic“
  • zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“
  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Milk Chocolate Bar“
  • bronzová medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Milk Chocolate Bar“
  • bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Milk Chocolate Bean-To-Bar“
  • 3 hvězdy, World Chocolate Awards 2014, kategorie „Milk Chocolate or Milk Chocolate with Vanilla“
  • finalista, International Chocolate Awards, 2014, kategorie „Bars – Milk plain/origin bars“
  • Club des Croqueurs de Chocolat Award – Cena „Klubu milovníků chroupání čokolády“, Salon du Chocolat, Paříž, 2015
  • první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2009

Balení, hmotnost a rozměry: Průhledný sáček s vloženými tištěnými degustačními poznámkami, 50 g, 80×145×8 mm

Složení mléčných čokolád Michel Cluizel: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), nerafinovaný třtinový cukr, plnotučné práškové mléko, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků a gluten.

Složení mléčných čokolád Francois Pralus: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), práškové mléko, cukr, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků.

Výjimečná kvalita surovin čokolád Michel Cluizel: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Výjimečná kvalita surovin čokolád Francois Pralus: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Cena „Great Taste Award“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům v příslušné kategorii.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2487,2
Energie v kcal 596
Tuky v g 44,3
    z toho nasycené tuky v g 27,5
Sacharidy v g 39,8
    z toho cukry v g 32,7
Bílkoviny v g 9,6
Sůl v g 0,24
Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 50
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Jindřiška hodnotil/a: Čas: 09:01 Datum: 01.08.2015
Kdyby tam byl ještě Asfarth a Surabaya, tak mám komplet své miláčky v jednom pytlíčku :)
Eva hodnotil/a: Čas: 20:08 Datum: 12.06.2015
V balíčku nelze šáhnout vedle! :-) Každá je ta pravá :-)