Degustační sada Francois Pralus Intro 10

Kód: CBDSFP01
Degustační sada na seznámení se single-origin čokoládami Francois Pralus. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čokolád (8 x hořkou, 1 x mléčnou a 1 x 100% čokoládu). Součástí jsou podrobné tištěné degustační poznámky.

3 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
103,48 Kč bez DPH
119,00 Kč , plus doprava
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Degustační sada Francois Pralus Intro 10

Degustační sada Francois Pralus „Intro Pralus 10“

Součástí sady jsou podrobné tištěné degustační poznámky a návod jak si vychutnat čokoládu všemi smysly.

Degustační sada na seznámení se single-origin čokoládami Francois Pralus.

Degustační sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čokolád (8× hořkou 75%, 1× mléčnou 45% a 1× 100% čokoládu). Čtyři čokolády jsou v bio kvalitě.

Single-origin čokolády obsažené v degustační sadě:

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • Madagascar Criollo Bio 100%: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, Best Dark Organic Chocolate Bar

Balení, hmotnost a rozměry: Průhledný sáček s vloženými tištěnými degustačními poznámkami, 50 g, 80×175×8 mm

Složení: 

  • Madagascar Criollo 100%: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.
  • hořké čokolády 75%: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.
  • Mélissa Milk Criollo 45%: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), práškové mléko, cukr, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Specifikace
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 50
Hodnocení
Pavla hodnotil/a: Čas: 15:13 Datum: 23.09.2016
Ideální formát na malou pozornost pro paní doktorku :)
Zdeněk hodnotil/a: Čas: 10:55 Datum: 12.08.2015
Oceňuju to, že jste tam dali i tu mléčnou a stovku. Pěknej "průřez tvorbou pana Praluse" :)