Čokoláda Francois Pralus Madagascar 75%

Kód: FPTC08 EAN: 3760085320079 ČokoBanka doporučuje ČokoBanka doporučuje
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.

7 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
138,26 Kč bez DPH
159,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 18  - 2 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Francois Pralus Madagascar 75%

Čokoláda Francois Pralus Madagascar Criollo 75%

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.

Francois Pralus si Madagaskarské kakao oblíbil natolik, že si založil vlastní kakaovou plantáž na ostrůvku Nosy Be na severu Madagaskaru.

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr třtinový, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Vláknina 11
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g stopové množství
Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Madagaskar
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Criollo
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Jirka hodnotil/a: Čas: 20:21 Datum: 13.09.2016
Když jsme si s manželkou koupili "degustační knihovničku" od pana Praluse, tak tato Madagaskarská čokoláda nám chutnala ze všech nejvíce. A tak jsme si k mým narozeninám koupili hned 3 kousky. Zmizely do týdne :) Do teď se s manželkou laškovně přeme, kdo z nás dvou byl rychlejší anebo zda to byl křeček Josef :)
Kateřina hodnotil/a: Čas: 22:57 Datum: 11.09.2016
Za mně asi nejlepší hořká čokoláda z tohodle eshopu. Koupila jsem si ji už poněkolikáté a z hořkých zmizela vždy první.
Zdeněk hodnotil/a: Čas: 11:58 Datum: 30.07.2015
Tuhle jsem si schválně koupil společně se 100% od Francois Pralus. A je fakt poznat, že jsou ze stejných bobů. Obě výrazně ovocné. Dobrý!
Eva hodnotil/a: Čas: 20:43 Datum: 12.06.2015
Tropická fantazie! Není to klišé!!!! :-)