Čokoládový špunt s kalvádosem Michel Cluizel

Neohodnoceno
Výrobce: Michel Cluizel
14,90 Kč 12,96 Kč bez DPH
Skladem (176 ks)

Originální pralinka z dílny Michaela Cluizela v dizajnu korkového špuntu. Je připravena z hořké čokolády plněné jemným čokoládovo-smetanovým krémem ganache s kalvádosem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoládový špunt s kalvádosem Michel Cluizel

Originální pralinka z dílny Michaela Cluizela v dyzajnu korkového špuntu. Je připravena z hořké čokolády plněné jemným čokoládovo-smetanovým krémem ganache s kalvádosem.

Složení: cukr, kakao, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, alkohol, dehydrované máslo, smetana, stabilizátor (sorbitolový sirup), invertovaný neboli tekutý cukr, emulgátor řepkový lecitin, pravá Bourbon vanilka.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 11 g

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g 1 kus
Energie v kJ 2257,63 248,34
Energie v kcal 540,1 59,41
Tuky v g 37,61 4,14
    z toho nasycené tuky v g 23,47 2,58
Sacharidy v g 43,03 4,73
    z toho cukry v g 35,58 3,91
Bílkoviny v g 5,34 0,59
Sůl v g 0,07 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: PRALINKY, BONBONIÉRY a LANÝŽE
Hmotnost: 0.011 kg
Příchuť: alkohol, ganache
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 11
S náplní: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: